Dalëngadalë Lyrics - Alban Skenderaj

Dalëngadalë Lyrics - Alban Skenderaj is a new Albanian famous song. Song of Dalëngadalë lyrics started by the line of S’mund ta imagjinoj and in English translation is I can not imagine. This song released on the date of 18th May, 2022. Song of Dalëngadalë lyrics sung by Alban Skenderaj. This song written by Alban Skenderaj. Dalëngadalë Song got 1.8 million visitor in YouTube after released this song. This song music composition also by Alban Skenderaj.


Dalëngadalë Song got a music label which name is Acromax Media Music. This song sung in the language of Albanian. Dalëngadalë song first published in a YouTube channel which name is AlbanSkenderajMusic. So, let's know the song of Dalëngadalë Song lyrics and also play the music video in below.

Dalëngadalë Song Information
Song NameDalëngadalë
SingerAlban Skenderaj
SongwriterAlban Skenderaj
LanguageAlbanian
MusicAlban Skenderaj
Released DateMay 18, 2022
LabelAcromax Media Music

You can also know Babi im and Kthehna song lyrics.

Dalëngadalë Lyrics - Alban Skenderaj


S’mund ta imagjinoj
Jeten time pa buzëqeshjen tënde
S’mund ta përfytyroj
Dhe një ditë pa ty nuk jam në gjendje


Je si etja për ujë
Je si gjaku që rrjedh nëpër vena
E sa më shumë koha kalon
Unë po e kuptoj


Se ti je panorama më e bukur në botë
Ti je melodi që më përcjell në çdo notë
Dalëngadalë
Pushtoje zemrën time dalëngadalë


Nëse e thyen bëje dalëngadalë
Është në dorën tënde
E brishtë si një kristal
Dalëngadalë


Pushtoje zemrën time dalëngadalë
Nëse e thyen bëje dalëngadalë
Është në dorën tënde
E brishtë si një kristal


Sa herë në ditë më bën të
Ndihem si një “Superstar”
Sa herë në ditë më bën të
Ndihem si një fillestar


Je ti je ti “caliente“
Sa je inteligjente
Jetoj me ty me momente
Dhe një minutë do i’a vlente


Ti je sa mijëra çmime
Sa miliarda klikime
Suksesi i jetës time
Je ti je ti je ti o


Je ti je ti “caliente“
Sa je inteligjente
Jetoj me ty me momente
Dhe një minutë do i’a vlente


Se ti je panorama më e bukur në botë
Ti je melodi që më
Përcjell në çdo notë
Dalëngadalë


Pushtoje zemrën time dalëngadalë
Nëse e thyen bëje dalëngadalë
Është në dorën tënde
E brishtë si një kristal


Dalëngadalë
Pushtoje zemrën time dalëngadalë
Nëse e thyen bëje dalëngadalë
Është në dorën tënde
E brishtë si një kristal


Je ti je ti “caliente“
Sa je inteligjente
Jetoj me ty me momente
Je ti je ti “caliente“


Sa je inteligjente
Jetoj me ty me momenteDalëngadalë Lyrics - Alban Skenderaj
( English Translation )


I can not imagine
My life without your smile
I can not imagine
And one day without you I am not able


You are like thirst for water
You are like blood flowing through your veins
And the more time passes
I understand


That you are the most beautiful panorama in the world
You are the melody that accompanies me on every note
gradually
Conquer my heart slowly


If it breaks do it slowly
It's in your hand
Fragile as a crystal
gradually


Conquer my heart slowly
If it breaks do it slowly
It's in your hand
Fragile as a crystal


How many times a day does it make me
I feel like a "Superstar"
How many times a day does it make me
I feel like a beginner


Je ti je ti "hot"
How intelligent you are
I live with you for moments
And one minute would be worth it


You are worth thousands of prizes
With billions of clicks
The success of my life
Je ti je ti je ti o


Je ti je ti "hot"
How intelligent you are
I live with you for moments
And one minute would be worth it


That you are the most beautiful panorama in the world
You are the melody that me
Forward on any note
gradually


Conquer my heart slowly
If it breaks do it slowly
It's in your hand
Fragile as a crystal


gradually
Conquer my heart slowly
If it breaks do it slowly
It's in your hand
Fragile as a crystal


Je ti je ti "hot"
How intelligent you are
I live with you for moments
Je ti je ti "hot"


How intelligent you are
I live with you for moments

Previous Post
Next Post
Related Posts